Numele şi prenumele ...............
Data ....................
FIŞĂ DE LUCRU
M2- Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie şi turism
CLASA A –IX- A
I. Completaţi următorul rebus şi identificaţi cuvântul de pe verticală. (4,5 pct.)
1. | ||||||||||||
2. | ||||||||||||
3. | ||||||||||||
4. | ||||||||||||
5. | ||||||||||||
6. | ||||||||||||
7. |
- Structură de primire turistică destinată să asigure cazarea turiştilor în corturi sau rulote;
- Unitate de alimentaţie ce desface cu preponderenţă băuturi;
- Cameră cu pat individual;
- Structură de cazare aflată la intrarea/ieşirea din oraş, sau de-a lungul arterelor intens circulate;
- Spaţiu hotelier rezervat clientelei;
- Piscina,terenul de sport sunt spaţii de…..
- Spaţiu de producţie rezervat pregătirii preparatelor reci.
II. În coloana A sunt prezentate diferite categorii de spaţii, iar în coloana B, diferite componente ale acestora. Stabiliţi corelaţiile dintre diferitele categorii de spaţii şi componentele acestora.
(3,5 pct.)
1. spaţii de folosinţă comună exterioară a. braserie
2. spaţii de folosinţă comună interioară b. garsonieră
3. spaţii de cazare c. sală polivalentă
4. spaţii de alimentaţie d. centrală termică
5. spaţii de producţie e. holul recepţiei
6. spaţii anexe f. acces auto şi pietonal
7. spaţii tehnice g. spălătorie
h. biroul trafic accesorii
i. depozite de mărfuri
Rezolvare: | Punctaj realizat: | |
I. | ||
II. 1. – 2. – 3. – 4. – 5. – 6. – 7. - | Din oficiu : 2 pct. | |
Total: | ||
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu